Smartere og raskere etablering og onboarding

for dine nye boligprosjekter

Med SmartOrg er det enklere enn noen gang å etablere nye sameier, velforeninger, garasjelag eller veilag.

Smartorg bistår med verktøy, vedtekter, stiftelse og etablering og sikrer en enklere overleveringsfase i bådre store og små prosjekter. 

Sameie Siri står med telefonen og administrere et nytt utbyggingsprosjekt gjennom SmartOrg.

Enklere, strukturert og kvalitetssikret

Seksjonering og etablering gjort på riktig måte sørger for en økt trygghet for både kjøpere og utbyggere.

SmartOrg plattformen er bygget for å forenkle, kvalitetssikre og automatisere en rekke av de praktiske oppgavene knyttet til overlevering og etableringer av nye sameier og eiendomsrelaterte foreninger.

Via SmartOrg portalen kan vi ta hånd om etablering og oppstartsfase rimeligere kostnad enn tradisjonelle forretningsførere og boligbyggerlag.

Lite sameie

Bedre flyt i sluttspurten

I planleggingsfasen kan vi koordinere det praktiske knyttet til seksjonering og formell stiftelse og etablering av sameiene.

Seksjonering
Gjennom et samarbeid med advokater og eiendomsmeglere kan vi koordinere og bistå i denne fasen. Seksjonering kan dokumenteres og seksjoner kan opprettes og konfigureres i SmartOrg portalen før stiftelse og videre salg.

Vedtekter og Stiftelse
Vi har standardiserte vedtekter bygget på eierseksjonsloven. Disse flettes enkelt med teknisk informasjon om det nye sameiet, og vi kan sammen raskt kvalitetssikre og gjøre nødvendige tilpasninger. Vi kan bistå det formelle knyttet til stiftelse av sameiene i Brønnøysundregisteret gjennom våre systemer og integrasjonsløsninger.

Salg, Handover og onboarding
Smartorg kan brukes av meglere eller salgsorganisasjoner i salgsfasen og de kan registrere informasjon på kjøpere direkte i systemet.

Vi kan videre bistå med stiftelsesmøte samt onboarding og etablering av styrer.
Ved overtagelse bistår vi sameiene med kurs i SmartOrg portalen, etablering av bankkonto, økonomi,  budsjett, maler til møter/protokoller og strukturer og dokumenter for internkontroll.

Økonomi, forretningsførsel og videre drift

Når nye enheter selges kan de nye eierene legges fortløpende inn i SmartOrg portalen der de kan få tilgang til sin eierseksjon og felles informasjon. Vi tilbyr fortløpende support i portalen til både nytt styre og nye kjøpere.

En rask og effektiv onboarding og oppstart av sameier sikrer en raskere og mer oversiktlig overføring av driftskostnader fra utbygger til sameiet.

SmartOrg portalen vil deretter løse de fleste oppgaver knyttet til drift, håndtering av felleskostnader og forretningsførsel for mindre sameier (6-20 seksjoner) samt tilknyttede velforeninger, garasjelag, veilag og lignende organisasjoner og strukturer som skal etableres i overleveringsfasen.

I SmartOrg har vi dyktige og hyggelige folk det er lurt å prate med! 

Benjamin Johansen

Benjamin Johansen

Rådgiver utbyggere og sameier

Jeg har ansvaret for økonomi i SmartOrg og bidrar også som rådgiver for våre PLUSS kunder.
Jeg er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen ved UiA med spesialisering innen analytisk finans.

Ta gjerne kontakt på benjamin.johansen@smartorg.no
Jeg ser frem til et hyggelig samarbeid!

 

Tips og råd for Utbyggere

Hvem har ansvaret for lekeplassen?

Hvem har ansvaret for lekeplassen?

Hvem har ansvaret for lekeplassen ? Den som anskaffer. eier eller drifter lekeplassutstyr er ansvarlig. Ofte er det dermed styret i en velforening eller et sameie som har dette ansvaret…

Lurer du på noe mer ?

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Send oss en melding!
Er du allerede kunde, kontakt oss gjerne på support@smartorg.no

Kontaktskjema

8 + 7 =