Et godt organisert styre er avgjørende uansett om dere er en helt ny forening, eller en veletablert forening som vokser. SmartOrg har utviklet en portal og et helhetlig system for hele foreningen som gjør det enklere å drive styrearbeid, økonomi, medlemshåndtering, aktiviteter og ta betalt for kontingent, tjenester og produkter.

 

Mangler dere et system for foreningen deres?

Mangler dere system og kontroll på styrearbeid, økonomi, viktige dokumenter og prosesser?

Da har vi det perfekte system for dere! SmartOrg er en smart og effektiv portal som sparer dere for mye jobb og gjør det enklere å skape og drive noe sammen.

I denne artikkelen skal vi fortelle deg hvorfor SmartOrg er optimalt for forenkling av styrearbeidet i deres forening.

Organisere alt på ett sted

Se for deg å kunne ha regnskap, medlemsregister, dokumentarkiv, styre aktiviteter, påmelding og meldingssystem på ett og samme sted. En portal der både medlemmer og styre får tilgang til akkurat det de trenger. Vi har gjort det lettere å drive din forening!

Ved å bruke SmartOrg kan dere få den strukturen dere ønsker og verktøy som er skreddersydd for å drive forening.

Det handler rett og slett om å få mer tid til det dere egentlig vil drive med. Å registrere seg og sette opp en forening på SmartOrg tar bare 10-15 minutter. Vi hjelper dere med import av medlemslister og data.

Trygghet og personvern

Når dere driver en medlemsbasert forening uten et medlemssystem så er det mange regler og krav som dere må kjenne til. Personvernloven setter krav til sikker lagring, formål for lagring av ulike opplysninger og rettigheter hos medlemmer for oppdatering, innsyn og sletting. Brudd på disse reglene kan i verste fall føre til andmeldelse og store bøter.

Heldigvis har SmartOrg prioritert personvern og sikkerhet i vårt moderne medlemssystem, og ved å flytte foreningen til SmartOrg slipper dere unødvendige bekymringer.

Driv foreningen, styrearbeid og aktiviteter mer effektivt

Ved å ha et pålitelig verktøy for å håndtere økonomi, aktiviteter og kommunikasjon kan dere drive mer effektivt og spare både tid og penger.

  • Om dere kommuniserer gjennom gruppechatter eller facebook grupper blir det fort mye viktig informasjon som blir mistet i hundrevis av meldinger, eller gamle innlegg. Derfor har vi utviklet et stressfri meldingssystem der dere kan sende felles SMS/epost til alle medlemmer, kun styremedlemmer eller selvlagde grupper. Dette sørger for at alle får med seg viktige beskjeder
  • Å ha ansvaret for økonomi og regnskap til din forening kan være overveldende, spesielt hvis det er en person som sitter med alt ansvar. SmartOrg har tenkt nøye på hvordan vi kan gjøre dette enklere og mer automatisk. Med vårt system kan dere lage budsjett, sende og motta regninger, ha oversikt over inntekter og enkelt avlegge et årsregnskap med årsberetning.

    Har dere ikke egen bankkonto? Vi kan fikse det og vipps løsning!

    Mer behov for hjelp? Med SmartOrg Plus tar vi hånd om både regnskap, regninger og utbetalinger. Les mer om SmartOrg PLUSS.

  • Aktiviteter er det som gjør en forening til en felleskap. SmartOrg portalen har nyttige funksjoner som årshjul og enkelt oppsett av aktiviteter med påmeldingssystem. Få dine medlemmer engasjert på 1 – 2 – 3! 
  • Om dere trenger støtte for å ha flere aktiviteter så har vi tips til hvordan skrive og sende søknad til f.eks Frifond (Les mer om Frifond og hvordan du søker her), i tillegg hjelper vi dere å vite hvilke ordninger som passer for deres forening.

Når disse viktige ting er på plass forsikrer dere at foreningen kan fortsette i årevis, og når målene raskere. Alt du trenger å gjøre er å følge bildeguiden under for registrering av din forening.

Er det er noen ubesvarte spørsmål, eller vil du ha en grundig gjennomgang av styre verktøyet så har vi et team med dyktige kollegaer som kan hjelpe dere! Ikke nøl med å ta kontakt!