SmartOrg inviterer til et lavterskel arrangement under Arendalsuka!

Dato: Onsdag 14. august 2024
Tid: 17:45 – 19:15
Sted: Kystveien 2, 4. etasje

I samarbeid med flere engasjerte foreninger arrangerer SmartOrg en inspirerende og lærerik kveld under Arendalsuka. Dette er en unik mulighet for foreninger til å dele sine erfaringer, lære av hverandre og hente inspirasjon til å styrke sitt arbeid.

Om arrangementet

Arrangementet er designet for å være en lavterskel møteplass der foreninger kan utveksle suksesshistorier og lærdommer fra sine utfordringer. Hovedfokus vil være på:

  • Rekruttering av engasjerte styremedlemmer
  • Hvordan engasjere medlemmene til å bidra mer

Elisabeth Hatlem, styreleder i Foreningen Mot Psykisk Vold, vil være en av kveldens hovedtalere. Hun vil dele sine erfaringer og tips om hvordan man kan få frivillige til å engasjere seg. På bare ett år har hennes forening opplevd rask vekst og fått mange frivillige med på laget. Elisabeths innsikt vil være uvurderlig for alle foreninger som ønsker å forbedre sin frivillighetsstrategi.

Del dine erfaringer

I tillegg til de planlagte innleggene, vil det være mulighet for foreninger til å tegne seg for å prate og dele sine egne erfaringer. Dette gir en flott anledning til å nettverke og finne nye løsninger på vanlige utfordringer.

Funn fra frivilligundersøkelsen

SmartOrg vil også presentere funnene fra sin frivilligundersøkelse gjennomført denne sommeren. Dette vil gi verdifulle innsikter i hvordan ulike foreninger jobber med frivillighet og hvilke strategier som fungerer best. Du kan fortsatt delta i undersøkelsen frem til 1. august ved å følge denne lenken: https://forms.gle/Xohy2RpTvPTQ6tm28.

Servering

Fra kl. 17:15 serverer vi vafler og kaffe så langt lageret rekker. Vi starter arrangementet kl. 18:00.

Medvirkende

  • Maiken Græsli McNeill, Markedssjef, SmartOrg
  • Eivind Halaas, Forretningsutvikler, SmartOrg
  • Elisabeth Hatlem, Styreleder, Foreningen Mot Psykisk Vold

Vi håper å se mange av dere der for en hyggelig og lærerik kveld!

For spørsmål eller om du ønsker å bidra på arrangementet, ta kontakt med Maiken Græsli McNeill på e-post: maiken@smartorg.no.

Vel møtt!

Arendalsuka logo for arrangører

Ble du interessert i SmartOrg? Du kan teste oss gratis og uforpliktende i 1 måned!